Initiatieven

Als je jarenlang ziet wat er bij procesorganisaties mis gaat en beter kan, dan kan het niet anders dan dat je initiatieven opstart die veel voorkomende problematieken breder aan kunnen pakken.

Universal Finance

Financiële dienstverleners zijn door een diep dal gegaan en voor de lange termijn concluderen velen (o.a. DNB) dat de huidige bedrijfsmodellen niet meer levensvatbaar zijn. De oplossing ligt erin om de centrale organisatie veel lager (bij productie en verkoop) te plaatsen, waardoor de voorheen traditionele producten tot Product Markt Combinaties omgevormd kunnen worden. Er vindt dan bijna automatisch een omslag plaats van productgericht naar klantgericht denken. De combinaties die je kunt maken zijn eindeloos, de klanttevredenheid groeit omdat beleving centraal staat en hoge kostenbesparingen zijn gegarandeerd. In het Universal Finance concept van 3o1 is dit uitgewerkt tot een werkwijze incl. stappenplan. Voor meer informatie neem contact op met Louis de Koning.

Oplossing woekerpolis

De woekerpolisaffaire lijkt maar niet op te houden. Oorzaak is dat compensatie niet leidt tot een echte oplossing van het probleem en dus niet leidt tot tevredenheid. De 3o1 visie is dat woekerpolisklanten helemaal niet weg willen, maar een oplossing willen (doel / vermogensopbouw), dat daar allerlei oplossingen voor zijn die veel meer tot rust en tevredenheid leiden dan een eenmalige compensatie, dat transparant communiceren hierover vanuit een schuldbewuste afzender vaak leidt tot een tweede kans (dus geen claims). Dit vraagt dus om een andere houding en vooral ook om een andere procesgang. Hoe je dit kunt realiseren is verwoord in het alternatief woekerpolis concept van 3o1. Voor meer informatie neem contact op met Louis de Koning.

Louis de Koning
06-20360990
louis@3o1.nl